Smečka - Holetzová, Katarína, 1988- (XYZ, 2018)
Druhá kniha detektivní série s vyšetřovatelem René Juházsem. René Juhász vyšetřuje záhadnou vraždu podnikatele v luxusním hotelu, který v minulosti sloužil jako dětská ozdravovna. Podle výpovědí místních obyvatel v ní byli za bývalého režimu tajně vychováváni dětští špioni; z minulosti se vynoří mnoho dalších, temných tajemství. A přibývat začnou i mrtví. René Juhász hledá pravdu v tuhé zimě. Nikdo mu už nevěří. A největším nepřítelem je jeho povaha, která ho téměř připraví o posledního přítele.Nakladatelská anotace.