Zápisky z Rosewoodu. - Glynn, Connie, 1994- (Fragment, 2018)
Románový debut mladé anglické autorky, filmové teoretičky a blogerky, je první knihou z volné série Zápisky z Rosewoodu, která vypráví osudy dvou čtrnáctiletých naprosto odlišných dívek. Která holka by se nechtěla stát alespoň na chvíli princeznou? Lottie Pumpkinová o takovém životě snila už mnohokrát. Když se náhodou v internátní škole Rosewood Hall seznámí s Ellií Wolfovou, opravdovou princeznou, zdá se, že splnit si sen nebude až tolik složité. Ellie totiž touží po opaku - být úplně obyčejnou holkou. Stačí si jen vyměnit role a je to! Lottie se tak náhle ocitá v nablýskaném světě aristokratů, který je však plný intrik a tajností. Nakladatelská anotace.