Tri temné koruny (SK) - Blakeová, Kendare (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
Prvý diel novej a poriadne temnej fantasy série. Romantiku nečakajte! Na ostrove Fennbirn sa každú generáciu narodia tri výnimočné deti – trojčatá. Tri kráľovné, tri právoplatné dedičky temného trónu. Každej koluje v žilách iná mágia. Ktorá však zasadne na temný trón? V deň svojich šestnástych narodenín sa musia sestry podujať na sériu nebezpečných skúšok na život a na smrť. Korunu získa tá, ktorá ostane nažive. V hre je totiž viac než len starodávny trón.