Dánové mají hygge, Češi mají poslední důvod, proč se nezabít - Vodrážková, Anna, 1988- (XYZ, 2018)
Soubor blogů, sloupků a krátkých fejetonistických úvah, které humornou formou nejen přibližují, ale i karikují návody, jak si zařídit dokonalý život. Hygge kam se podíváš. Poslední dva roky nám odevšad valí do hlavy tipy, jak využít know-how nejšťastnějšího národa na světě: chundelatý ponožky, polštáře, svíčky a našlehaná mléčná pěna mají být zárukou tý správný pohody. Ha ha. Pro ty, co se nenašli v těch instantních receptech na štěstí, ale ještě to nemíněj vzdát, přinášíme pár hezkej a nosnejch důvodů, proč dál vést svý mrzký životy. Nakladatelská anotace.