Procházky Olomoucí : krok za krokem ulicemi města - Kryl, Tomáš, 1976- (CPress, 2018)
Kniha vám nabízí sedm tematických procházek Olomoucí, díky kterým odhalíte i méně známá olomoucká zákoutí. Vydejte se po stopách Habsburků, odhalte místa, která upadla v zapomnění. Objevte dochované, zapomenuté nebo jen našim očím rafinovaně skryté pevnostní objekty. Nakladatelská anotace. Kráceno.