IVK v roce pátém - Kolektiv autorů, (Institut Václava Klause, o.p.s., 2018)
Publikace obsahuje výběr textů vytvořených v roce 2017, které jsou rozděleny do šesti kapitol – EU a migrace, Domácí politika, Zahraniční politika, Ekonomické texty, Ke dnešku a Projevy a další texty.