Tajemství rudolfínské Prahy - Martínek, Jiří, 1976- (Fragment, 2017)
Kniha s barevnými ilustracemi a srozumitelným textem přibližuje dětem dobu císaře Rudolfa II. a jeho vliv na kulturní vývoj města Prahy. Určeno dětem kolem deseti let.