Z deníku investorky : jak podnikat a nezbláznit se - Křížová, Margareta (BizBooks, 2018)
Užitečné rady a tipy jak efektivně podnikat. Kniha obsahuje praktické rady a tipy jak rozjet podnikání a jak v něm uspět. Dozvíte se zde, jak čelit vyhoření, jak se vyrovnat s odmítnutím, či jak zvládnout srážku s blbcem. Jsou zde autorčiny zážitky z jejího byznysového života, v knize radí mj. jako se například shání investor, co chce vědět, s čím pomůže a s čím už ne. Jsou zde také doporučení jak se dostat do médií nebo co dělat, když se dostaví krize.