Vynálezci zázraků. Sebrané povídky H. G. Wellse. Svazek I - Wells, H. G. (Albatros Media a.s., 2018)
Třiatřicet fantaskních i humorných povídek z pera světoznámého autora science fiction. Anglický spisovatel Herbert George Wells proslul zejména svými sci-fi romány Válka světů nebo Stroj času, neméně bohatá je ovšem i jeho povídková tvorba. I v ní hrají fantastické motivy významnou roli – například v příbězích o létajícím stroji či tajemné observatoři –, ale Wellsovi nejsou cizí ani povídky s prvky tajemna, dobrodružství a humoru. Vynálezci zázraků jsou prvním z plánovaných tří svazků Wellsových sebraných povídek.