Flirt podle svatého Jakuba - Žáková, Hanna (E-knihy jedou, 2018)
Z životní křižovatky vedly jen dvě cesty: do blázince, nebo do neznáma. Vybrala si ve snaze o očištění duše, odpuštění hříchů a vyléčení těla putování. Hledala nový směr a smysl života, Boha - a zapomnění, které námaha a čas s jistotou přinášejí.Meditační cvičení, návraty ke kořenům křesťanství,... historie, zeměpis,... sms, dokumentující strasti a slasti zanechané doma,... flirt neboli umění hravého života, vyučovaného svatým Jakubem a (ne)výhru sebe samé - to vše podané s vtipem a lehkostí.