Miluji tě, nenávidím tě - Lauren, Christina (Jota, 2018)
Nová kniha autorky populárních sérií Božský a Vášnivý je příběhem vášnivého vztahu dvou mladých lidí z konkurenčních hollywoodských společností. Carter a Evie se seznámí na trapném halloweenském večírku a okamžitě si padnou do oka. Ani fakt, že oba pracují na vysokých pozicích konkurenčních hollywoodských společností, nijak nezmenší jejich vzájemnou fyzickou přitažlivost. Když se ale jejich agentury sloučí a na dané pracovní pozici může zůstat jen jeden z nich, vše jde okamžitě stranou. To, co mohl být nádherný romantický vztah, se rychle promění ve válku bez pravidel. Může se Carter přestat snažit zalíbit se všem a prohlédnout hru své šéfové? Může Evie zkrotit svou soutěživou povahu, aby mohla konečně zjistit, co od života doopravdy chce? Mohou tito zamilovaní nepřátelé skončit jako šťastný pár, nebo to celé skončí katastrofou a minimálně jedním zlomeným srdcem? Nakladatelská anotace.