Nepobozkaná - Varáčková, Miroslava (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
Reedícia čitateľmi najobľúbenejšieho románu Miroslavy Varáčkovej, držiteľky Panta Rhei Awards za mládežnícku knihu roka 2017! Dominika má sladkých šestnásť a na krku... nič. Na obzore žiaden frajer, žiadne rande a už by bodol aj prvý bozk. Veď je posledná „nepobozkaná“ druháčka! No potom sa z čista jasna zjaví na obzore Šarkan. Sexy štvrták, s ktorým musí nasilu stráviť nácvik na jeho stužkovú a dobrovoľne chodí k nemu na kurz sebaobrany. Šarkan jej úplne poblázni hlavu, no Domča si nie je istá, či práve tento chalan s krásnymi očami a nevyspytateľnou povahou jej má strhnúť nálepku „nepobozkanej“. Dominika chce naozaj zažiť nezabudnuteľné prvé rande, prvé bozky a kolotoč neopakovateľných zážitkov. Bude Šarkan ten pravý?