Monika a poklad templářů - Jindra, Jaromír, 1949- (Fragment, 2018)
Prázdninové dobrodružství tří kamarádů, které zažívají při pátrání po tajemném pokladu na hradě Wolfenstein. Pro děti kolem deseti let. Monika tráví prázdniny u babičky na vesnici. Má tam už dva dobré kamarády Kubu a Arnošta. V lese najdou kámen s podivnou značkou a poté, co Moniku v podzemních chodbách místního hradu zachrání tajemný mnich z místních pověstí, začínají společně pátrat po pokladu, který tam má být ukryt.