Specialista : ve znamení trojzubce - můj život s Navy SEALs - O'Neill, Robert, 1976- (CPress, 2018)
Vzpomínky příslušníka speciálních jednotek amerického námořnictva na bojové operace, kterými prošel v Iráku, Afghánistánu nebo v Somálsku.