Váš mozek se dokáže změnit - Doidge, Norman (CPress, 2012)
Kniha je určena nejen odborné lékařské veřejnosti, ale i pacientům po mozkové mrtvici, s poruchami učení, sexuálními poruchami a jinými psychickými problémy, a jejich blízkým. Mozek je schopen plastické sebeproměny, regenerace, dokáže změnit svou vlastní strukturu a funkci působením myšlenkové aktivity. Kanadský psychiatr představuje schopnost mozku zvanou neuroplasticita, která umožňuje kompenzovat ztracené či poškozené mozkové funkce. Popisuje příběhy lidí, jimž správně cílená rehabilitace zlepšila či obnovila poškozené funkce mozku.