Zlodějka příběhů - Klevisová, Michaela, 1976- (Motto, 2017)
Anna Valentová je šéfka scenáristického týmu, který pracuje na úspěšném televizním seriálu. Je to velmi výrazná žena, má své obdivovatele i mnoho odpůrců. Když je zavražděna na zahradě penzionu své nejlepší kamarádky, stojí před vyšetřovacím týmem těžký úkol - rozplést předivo složitých soukromých i pracovních vztahů a odhalit tak pachatele.