Kam čert nemůže... nastrčí manžela - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2018)
Oddechový román pro ženy o konci jedné velké lásky. Zuzana se vdává mladá a z velké lásky, přestože její rodiče jsou proti kvůli velkému věkovému rozdílu mezi ní a Dušanem. Zuzka se snaží dodělat školu, za pomoci babičky se učí vařit a vést domácnost. Dušan mezitím cestuje po světě a píše o tom úspěšné knihy a natáčí dokumenty. Po několika letech ale idylka končí, Zuzka je nucena studia opustit, neboť Dušan vyžaduje, aby mu Zuzka zajišťovala zázemí při jeho práci a nebere ohledy na její přání a touhu po seberealizaci.