Kde spí lufťáci - Devátá, Ivanka, 1935- (Motto, 2018)
Protože luftu, přesněji čerstvého vzduchu, je ve městě proklatě málo, zavede vás oblíbená česká autorka na hory, k rybníku, k moři... Spát se bude všemožně - pod širákem, ve stanu, horské boudě, na chatě či chalupě, ale i pohodlně v hotelu a penziónu. A protože jsou chvíle, kdy člověk unikne z každodenního shonu, tak vzácné, pojí se k nim i spousta milých a úsměvných vzpomínek. Vzpomínek na blízké, rodinu, přátele a kolegy, kteří zrovna byli lufťáky. Veselé vzpomínky známé české herečky a spisovatelky na chvíle odpočinku. Nakladatelská anotace.