Káťa a Škubánek zase spolu - Lamková, Hana, 1934- (Albatros, 2018)
Dalších sedm příběhů Káti a jejího neposedného pejska Škubánka, které děti znají z televizních večerníčků. Pro čtenáře okolo 5 let. Tentokrát zastihneme Škubánka s Káťou u filmu, při hře pexeso, s tajemným hostem. Káťa bude plést a také se "snad" přestane bát. U všeho samozřejmě nemůže chybět kocour Luciáš.