Hororové povídky - Angus, Dan (Kapřík Metlík publishing, 2017)
Dan Angus je talentovaný skotský spisovatel. Deset přízračných hororových povídek z jeho pera stylem připomíná povídky Stephena Kinga v jeho Noční směně. Přijměte prosím jednu radu. Nečtěte v noci...