Ve spárech džungle - Březinová, Ivona, 1964- (Go! - Gang odvážných, 2018)
Třetí kniha z volné série příběhů dětí, které jsou nuceny bojovat o přežití. Napínavé i poučné čtení tentokrát o kamarádech, kteří zabloudí v džungli. Pro děti od deseti let. Džungle - úchvatná i nebezpečná. Zvlášť pro toho, kdo ji nezná. Poprvé se v ní octne i šestice kamarádů - Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta. Jedné noci se vydají na cestu thajským deštným pralesem, ale naneštěstí zabloudí, a musí pod zeleným příkrovem přenocovat. Přežije Gang odvážných strastiplné hodiny v místech plných nástrah, parna, lijáků a divokých zvířat? Nakladatelská anotace.