SEAL Team Six. - Mann, Don, 1957- (CPress, 2018)
Další z napínavých špionážních military thrillerů amerického autora, ve kterém se Crocker musí opět postavit nebezpečným teroristům i politickým intrikám. Po tragickém vyvrcholení schůzky s agentem CIA v Istanbulu přísahá nadpraporčík Thomas Crocker pomstu lidem, kteří nejen napadli jeho kontakt z Agentury, ale zaútočili i na něj samotného. Podezírá je, že jsou zapleteni do nejnovějších intrik, které musejí muži SEAL Team Six překazit. Vláda v Sýrii se rozpadá, a spojenectví mezi povstaleckými skupinami dostává stále spletitější a komplikovanější podobu. V čele nejobávanější frakce ISIS stojí Farhád al-Kazáz, známý také jako Liška, který věří, že syrský prezident Bašár al-Asad nařídil vraždu jeho bratra, a plánuje útok, jehož účelem je uvrhnout do zmatků celý Blízký východ. Nakladatelská anotace. Kráceno.