Cesta mimořádné ženy : i vy se můžete narodit dvakrát - Procházka, Lenka (CPress, 2018)
Manuál pro ženy, které chtějí do svého života přinést zdravý životní styl a harmonii. Autorka je v této souvislosti motivuje k tomu, aby si uměly poradit s nepříznivými životními situacemi a veděly, jak na sobě pracovat, mít vůli a zdokonalovat vědomě své ženské já.