Začínáme na burze : jak uspět při obchodování na finančních trzích: akcie, komodity, forex a kryptoměny - Hartman, Ondřej (BizBooks, 2018)
Příručka poskytuje potřebné informace o obchodování a investování na finančních trzích. Provází nezbytnou teorií doplněnou praktickými příklady, vysvětluje principy analytických nástrojů a radí, jak vybrat finanční trh odpovídající individuálním možnostem.Nakladatelská anotace. Kráceno