Za parními lokomotivami do Saska - Palát, Hynek (CPress, 2018)
Kniha se věnuje současnému i historickému kouzlu parního provozu v německém Sasku a vše co s parními lokomativami, tratěmi a úzkokolejkami souvisí. Kniha je obohacena fotografiemi různých typů parních lokomotiv.