Skoncujte s nemocemi srdce - Fuhrman, Joel, 1953- (CPress, 2018)
Světový bestseller je inspirativní příručkou pro nemocné, kterým přináší čtivé, velmi podrobné a často také překvapivé rady a informace o vlivu kvality stravy na zdraví srdce. Autor nabízí čtenářům možnost, jak léčit nemocné srdce i jinak než operacemi a léky. Rozebírá vliv jednotlivých skupin potravin na zdraví srdce, srovnává světově nejznámější kardioprotektivní diety a jejich dopad na zdravotní stav, vysvětluje důležitost nutričního složení stravy, doporučuje konkrétní jídelníček na téměř 80 stranách s recepty. Nakladatelská anotace. Kráceno.