WTF? : co přinese budoucnost a jak ji přežít - O'Reilly, Tim, 1954- (Pod povrchem, 2018)
Kniha se věnuje technologickému vývoji a pokroku, světu IT a umělé inteligence, jejich "neviditelnému" pozadí, současnému stavu i souvisejícímu budoucímu scénáři. Kniha přibližuje historii IT posledních čtyřiceti let a v této spojitosti analyzuje pozadí činnosti velkých IT gigantů a nadnárodních firem či služeb, které dnes ovlivňují tok každodenní života, ať už se jedná o Google, Amazon, Facebook či Uber, Airbnb. Kniha mimo jiné odpoví na otázky ohledně možností a limitů umělé inteligence, pravděpodobně dočasné technologické nezaměstnanosti, budoucnosti vyvíjejících se odvětví, sociální nerovnosti způsobené vyspělými technologiemi, vlivu sociálních médií a finačních trhů.