Dvě ofensivy : paměti z bojů v jižním Tyrolsku a na Soči (1916-1917) - Hála, Bohuslav, 1894-1970 (Traumata války, 2018)
Český voják rakouské armády ve svých vzpomínkách zachycuje průběh bojů na italské frontě v letech 1916-1917.