Deník moderní jogínky - Vojáčková, Šárka, 1989- (Motto, 2018)
Osobní zpověď autorky, české lektorky jógy, o radostech i strastech svého duchovního růstu během jógového pobytu v indickém ášramu. Šárka toužila být lektorkou jógy. A tak se jednoho zimního dne rozhodla pro odvážný krok, který navždy změnil její život: pobyt v indickém ášramu. Bez velkého majetku, hlubší znalosti angličtiny a s notnou dávkou strachu i očekávání se vypravila na svůj hinduistický výlet za mistrem jógy až do daleké Indie. Začátky byly pro ni více než krušné - stagnovala duše i tělo, cesta duchovního růstu není jednoduchá. Dopředu se člověk dostává skrze kopanec. A to ne jen jeden. O to více si užívá svoji proměnu a sebepoznání.