Tři muži na toulkách - Jerome, Jerome K. 1859-1927 (XYZ, 2018)
Humoristický román anglického autora je volným pokračováním jeho světoznámých Tří mužů ve člunu. Tentokrát autor doprovází trojici nerozlučných přátel na jejich cyklistických cestách po Německu a jeho pamětihodnostech. Jejich cestovní zážitky, dobrodružství, žerty a vzájemné popichování potěší všechny příznivce a vyznavače klasického anglického humoru.