Zeptej se astronauta - Peake, Tim, 1972- (Computer Press, 2018)
Autor, britský astronaut, pilot a fotograf Tim Peake, přibližuje čtenářům formou otázek a odpovědí život na Mezinárodní vesmírné stanici, kde strávil 6 měsíců. Kniha obsahuje více než 150 zajímavých i zábavných otázek, které astronautovi položili lidé na sociálních sítích. Jsou zde zodpovězeny otázky týkající se přípravy na misi, letu v kosmické lodi, života a práce na vesmírné stanici, experimentů na palubě, výstupů do otevřeného prostoru a návratu na Zemi.