Slavné ženy = Famous women - Harris, Sabrina D., 1975- (Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé (Edika), 2018)
Dvojjazyčné vydání pro mírně pokročilé studenty angličtiny přibližuje životní osudy dvaceti slavných žen. Krátké příběhy věnované ženám současnosti i minulosti obsahují na konci každé kapitoly kontrolní otázky. Audiozáznam ke knize je k sehnání na webu nakladatelství.