Proroci post-utopického radikalismu : Alexandr Dugin a Hakim Bey - Borzič, Adam, 1978- (Vyšehrad, 2018)
Srovnání dvou radikákálních myslitelů současnosti, ruského postfašisty Alexandra Dugina a amerického postanarchisty Hakima Beye. Politolog Ondřej Slačálek, básník Adam Borzič a literární vědkyně Olga Pavlova zasazují myšlení těchto zdánlivě protikladných autorů do historického, politického, spirituálního a literárního kontextu. Ke slovu se dostanou i známí spisovatelé jako Rus Vladimir Sorokin a Američan Chuck Palahniuk. Nakladatelská anotace.