Pokladnice pohádek - Peisertová, Alena (Edika, 2018)
Soubor dvanácti známých světových pohádek. Určeno mladším čtenářů. Kniha obsahuje lidové pohádky z různých koutů Evropy, sebrané pohádky bratří Grimmů, Karla Jaromíra Erbena i autorskou pohádku z pera dánského vypravěče Hanse Christiana Andersena.