Ověřeno rodiči : cestování s dětmi, které vás bude bavit - Ověřeno rodiči (firma) (CPress, 2018)
Příručka pro rodiče, kteří chtějí cestovat s dětmi. Kromě tipů na cestování a turistiku v Česku i k moři je v knize mnoho praktických rad a různorodé cestovatelské zkušenosti jiných rodičů. Nechybí ani odpovědi na různé druhy dotazů ohledně toho, co vše může rodiny na jejich cestách potkat, na co vše se připravit a čeho se naopak vyvarovat. Součástí knihy jsou i nápady na to, jak dětem cestování zpříjemnit, například formou různých her.