Jóga pro seniory - Vojtěchová, Věra, 1967- (CPress, 2018)
Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu. Kniha je plná praktických informací - jak cvičit, rady, jak zpomalit stárnutí, jak správně dýchat (pro zlepšení zdravotního stavu), relaxovat (abyste si kvalitně odpočali), či jaké cviky na které konkrétní potíže pohybového aparátu jsou uzdravující. Vše můžete cvičit v klidu svého domova - na židli, vleže, ve stoji. Nakladatelská anotace.