Výkrik - Beuglet, Nicolas (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2018)
Fascinujúci triler o ľudskom šialenstve a nebezpečnosti vedy, ktorá sa v nepovolaných rukách mení na smrtiacu zbraň Na prvý pohľad rutinný prípad úmrtia v psychiatrickej nemocnici sa razom zmení na sled dramatických udalostí, keď inšpektorka Sarah Geringënová zistí, že vedenie ústavu sa pokúša čosi utajiť. Prečo sa chcel mŕtvy uškrtiť a čo znamená jazva na jeho čele? Čo predstavujú záhadné kresby na stenách pacientovej cely? Postupné odhaľovanie temných súvislostí zavedie Sarah až k otázkam o zmysle ľudskej existencie a posmrtnom živote. Odpovede, ukryté v útrobách tajných laboratórií, sú však nepredstaviteľne desivé...