Tatérka - Belsham, Alison (Plus, 2018)
Mladý policista Francis a tatérka Marni společně hledají sériového vraha, který stahuje svoje oběti z kůže a krade jim jejich tetování. Renomovaná tatérka Marni Mullinsová objeví během tetovacího veletrhu v Brightonu v kontejneru zohavenou mrtvolu. A jak se záhy ukáže, mrtvol bude více. Sériový vrah se zaměřuje na nositele zajímavých kérek. Svoje oběti zaživa stahuje z kůže a jako trofeje si odnáší jejich tetování. Mladý policejní inspektor Francis Sullivan naváže spolupráci s Marni. Marni, zkušená tatérka a znalkyně světa tetovacích salónů, může pomoci s odhalením hledaného vraha. Vše jen komplikuje její nedůvěra v policii.