Než hejkal dohejkal - Babáček, Pavel (E-knihy jedou, 2018)
Hejkal Brmbalík má problém. Byť je z hejkalího plemene, hejkat jednoduše neumí. Zato zpívat ano, jak ke svému překvapení zjistí. Seznámí se s divoženkou Hrkmínou a v přestrojení za její kolegyni zazpívá příchozí královně divoženek. Navíc královnu uchrání od zranění. Ta mu za odměnu pomůže s vylepšením hlasu. Jenomže Brbalík svou nově nabytou schopností hejkat, neuváženě způsobí poplach. Pro tuto nerozvážnost je na něj vládcem všech hejkalů vydán zatykač. Za Brmbalíkem se vydává stíhací skupina.