Motýlí křik - Tománek, Jan, 1978- (XYZ, 2018)
Thriller ze současné Prahy - o lidech, kteří ovládají svět. Investigativní reportér Pavel ze soukromé televize je povolán k natočení reportáže banálního úrazu v centru Prahy. Mrtvý dělník je ve skutečnosti americký občan, ministerský úředník. Celá událost tak nabere nečekaný spád. Po odvysílání reportáže zkontaktuje Pavla manželka mrtvého muže s podezřením, že jejímu manželovi usiloval někdo o život. Pavel se tak nechtěně ocitá v soukolí mocenské hry. Utajovaná data amerického ministerstva zemědělství, agenti CIA, tajná konference skupiny Bilderberg - a to vše v kulisách současné Prahy.