Školní pravidla českého pravopisu - Sochrová, Marie (Pravidla a přehledy, 2012)
Pravopisné zásady jsou doloženy příklady ze současné češtiny. Výklad je upraven do přehledných tabulek. Obsahuje shodu přísudku s podmětem, psaní i/y, s/z, přejatých slov, velkých písmen, interpunkci, dělení slov, zkratky a značky ap. Pravopisný slovník zaměřený na potřeby žáků a studentů zohledňuje současnou slovní zásobu.