Angličtina pro samouky : začátečníci a středně pokročilí - Dostálová, Iva, 1964- (Fragment, 2012)
Učebnice pro samouky je vhodná pro začátečníky a středně pokročilé. Obsahuje celkem 30 lekcí, které nám umožňují rozšířit si slovní zásobu a překonat úskalí anglické gramatiky. Součástí knihy je rovněž CD ve formátu MP3.