Kuchařka při onemocnění slinivky : 130 receptů - Milatová, Růžena (Vaříme s dietní sestrou, 2018)
Stručné seznámení s onemocněním slinivky břišní, dietní léčba, přehled vhodných a nevhodných potravin. Kuchařské recepty na přípravu pokrmů vhodných při chronickém onemocnění pankreatu.