Semeno zla - Hall, Andrew (Viking, 2012)
Inteligentní a kruté rostliny z dalekého vesmíru, které se usídlily nedaleko Borgentownu, potřebují ke svému dalšímu rozmnožování lidská těla a berou si je bez jakýchkoliv skrupulí. Pamelina sestra, její vysněný idol i další kamarádi se postupně stávají nelidskými zrůdami, které zabíjejí ve službách vetřelců z cizí planety. Vypadá to, že Pamela i Viktor, její věčný ctitel, nemají sebemenší šanci. Na každém kroku, v každém dni a v každé noci na ně číhá hrůzyplná smrt…