Kosmetika hrou - Klimentová, Judita (Fragment, 2018)
Návody na výrobu čistě přírodní kosmetiky a drogerie, které jsou v souladu s přírodou, netoxické a ekologicky šetrné. Recepty na přípravky k péči o obličej, tělo i vlasy s ohledem na roční období a typ pleti. Prostor je věnován také dětské kosmetice a domácí drogerii. Tajemství esenciálních olejů a bylinek. Nakladatelská anotace. Kráceno.