Labyrint světa a ráj srdce : komiksové zpracování klasického barokního díla - Ležák, Zdeněk, 1974- (Edika, 2018)
Komiksové převyprávění satirické alegorie významného českého filozofa a pedagoga prostřednictvím symbolů přibližuje fungování společnosti. Ke konci je přiložen text původního díla.