Kompletní průvodce půstem : jak léčit své tělo pomocí jednodenního i dlouhodobějšího vynechání jídla - Fung, Jason (Fit & food, 2018)
Kniha lékaře a experta na léčbu obezity a diabetu 2. typu vysvětluje jak můžeme využít půstu v boji s nadváhou a s civilizačními chorobami.