Tak chutná hygge : 70 receptů na pohodové večeře - Vašková, Svatava (Fragment, 2018)
Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a jednoduché večeře. Aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. Všechna jídla uvařila a nafotila tak, aby vás výsledek inspiroval k tomu, že si stejnou atmosféru pohody vykouzlíte i u vás doma. Nakladatelská anotace. Kráceno.