Čepel entropie - Koubek, Vilém, 1988- (Host, 2018)
Cynický splatterpunkový román o útěku z pekla. Poněkud nechutný příběh o démonovi uprchnuvším z pekla v těle důchodce Tondy Vořezálka. Mezi jeho záliby patří všechny možné druhy násilí a pochopitelně útěk před lovci démonů.