Nenasytná - Javorská, Jana (E-knihy jedou, 2018)
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu? Kdo nebo co je příčinou toho nenadálého zvratu? Pro odpovědi na tyto otázky nemusíte chodit příliš daleko. Všichni to dobře znáte, je to ta mrška chemie. Dokáže vzbouřit hormony tak, že změní doposud poklidně plynoucí život na hurikán. Každý už to alespoň jednou zažil a dobře ví, o čem je řeč. Začíná to těmi motýly kolem žaludku a končí neukojitelným chtíčem, který vás pohltí a nepustí, dokud mu nedáte přesně to, co chce - alespoň jeden jediný ORGASMUS.